Čokoládová poleva na cukroví a dorty

18. prosince 2012 v 13:10 | ANA |  Mňamky!
(Nevěřila bych tomu, ale dvakrát po sobě jsem totálně zvorala čokoládu. I když jsem si dávala pozor, asi se mi začala vařit voda - protože rozpuštěná čokoláda mi najednou začala houstnout a hrudkovatět. Chuťově dobrá, ale esteticý vzhled příšerný.


A protože se chystám na fázi zdobení, chtěla jsem najít nějaké tipy, jak docílit čokolády hladké, kterou lze lehce polévat a vůbec nějaké finty...


V kuchařkách je toho dost, ale co takhle nějaké osobní zkušenosti druhých? Tady je dobré najet na recepty online. Zadala jsem si "Jak vyrobit čokoládovou polevu" a projela několik serverů.
Dobré totiž bylo, že mimo základního receptu se v komentářích vyrojily další tipy!


Čokoládová poleva 1
(dobrý tip, když zapomenete koupit čokoládu na vaření)

2 lžíce kakaa, 6 lžic cukru moučka, 2 lžíce másla nebo ztuženého tuku, 3 lžíce vody
Ve vodní lázni rozehřejeme, až se všechny části dobře spojí. Polévat rychle, čokoláda tuhne.

Jiný doporučený postup - smíchat zvlášť kakao s cukrem a přisypat je do rozpuštěného tuku
Další tip - místo cukru moučka použít cukr krupici


Čokoládová poleva 2

340g sladké černé čokolády, 5 lžic cukru, 1/2 hrnku šlehačky (neušlehané)

Rozehřát čokoládu v misce, nad lehce vařící vodou. Zamíchat dovnitř cukr.
Do hrníčku nalít šlehačku. Přidat rozehřátou čokoládu a přivéct rychle do varu. Ihned odstavit.

Čokoládová poleva 3

Opravdu rychlá a 100% poleva -lesklá a chutná:

1 čokoláda na vaření, 1 ledové kaštany, kousek 100% tuku Omega (s ní opatrně a přidávat po malinkých kouscích)
Čokoládu a kaštany rozehřát ve vodní lázni, přidat kousek Omegy, poleva je krásně lesklá.


Čokoládová poleva 4

50 g másla, 10 g kakaa, 100 g cukru krupice, 125 ml vody
Máslo umícháme s kakaem. Dáme vařit vodu s cukrem, tzv. na nit - až cukr dělá bubliny a táhne se. Po částečném prochladnutí přidáváme postupně rozpuštěný cukr do kakaové směsi a mícháme. Když začne směs na okrajích tuhnout, dá se použít.

Zdroj: Recepty.cz


Čokoládová poleva 5

Zde přímo video návod s různými radami navíc:


Čokoládová poleva 6

l. Čokoláda - pěkně tuhá
100 %ní tuk - 25 dkg(Omega),20 dkg moučkového cukru, 5 dkg kakaa, 1 lžíce škrobu (Solamyl).
Ve vodní lázni rozpustit tuk, prosít a smíchat vše ostatní a vysypat do tuku.A potom míchat, míchat...dokud se cukr nerozpustí.Tato čokoláda je výborná.Hodí se na polevy na dorty,štětečkem s ní také natírám půlky banánů (na které se navrch zdobičkou dá šlehačka a ozdobí strouhanou čokoládou).Také ji na vánoce vlívám do vypláchnutých formiček, dám na balkon ztuhnout a na pak na prkénku vyklápím.Mezi cukrovím to pěkně vypadá.Naučila mě ji kdysi dávno babička a nyní ji dělají i mé dcery.Když zbyde,naliju ji do malého plecháčku a v případě potřeby ji rozpustím ve vodní lázni a dále využiji.

2.čokoládová poleva - vláčná
Suroviny:18 dkg Hery neb másla, 4 lžíce rumu, 3 lžíce horké vody,30 dkg moučkového cukru, 4 dkg kakaa.
Děláme ji obdobným způsobem. Vylejeme na upečený piškot, trochu necháme zatuhnout a posypeme kokosem.

Čokoládová poleva 7

8 dkg másla nebo ztuženého tuku, 8 dkg cukru moučka, 1 vrchovatá lžíce kakaa, 1 lžíce mléka, 1 vrchovatá lžíce škrobové moučky.
Máslo nahřejeme, přidáme cukr, rozmícháme (nesmí se vařit!), přidáme kakao, lžíci mléka a zahřejeme k bodu varu. Přisypeme škrobovou moučku, dobře ji rozmícháme a polevu odstavíme z ohně.

Čokolávová poleva 8

100 g čokolády na vaření, 100 g ztuženého tuku, 1 lžíce oleje.
Vše rozpustit ve vodní lázni.

Zdroj: Nadoma.cz

Čokoládová poleva 9

20 dkg Omegy, 20 dkg cukru moučka, 5 dkg hořkého kaka, 2 lžíce Solamylu
Vše rozpustit nad párou do hladka.

Čokoládová poleva 10

1 Hera nebo máslo, 1 třetina ztuženého tuku, 2 čokolády na vaření (a 100 g), 20 dkg cukru moučka, 2 dl mléka, 1 celé kakao (10 dkg)
Rozpustit tuky, přidat ostatní suroviny (nesmí se vařit!). Nakonec pořádně rozmixovat nebo vymíchat. Je lesklá, dobře se s ní polévá, dobře se krájí - neláme se.
Je vláčná, neroztéká se při pokojové teplotě, dobře se s ní vytváří i písmena nebo ozdůbky.


Čokoládová poleva 11

100 g ztuženého tuku, 40 g kakaa, 2 polévkové lžíce Solamylu, 100 g cukru moučka, 4 polévkové lžíce vařené zrnkové kávy.
Rozpustit tuk, stáhnout z plotýnky, přidat kakao smíchané se solamylem a cukrem. Nakonec vmíchat černou kávu a míchat do hladka.
Podle potřeby lze zahustit Solamylem nebo naředit kávou.

Čokoládová poleva 12

1 dl šlehačky, 8-10 dkg hořké čokolády nebo čokolády na vaření.
Šlehačku přivést do varu, přidat nalámanou čokoládu, vypnout sporák, promíchat a nechat rozpustit.
Jestli je čokoláda moc tuhá, přidat šlehačku, je-li moc řídká, přidat čokoládu.

Čokoládová poleva 13

Základ - ztužený tuk a čokoláda na vaření, pro chuť přidat 1-2 tyčinky Ledových kaštanů.

Čokoládová poleva 14

5 dkg čokolády na vaření, 5 dkg ztuženého tuku. 1-2 lžíce kakaa
Tuk s rozlámanou čokoládou rozpustit ve vodní lázni, přidat kakao.



Čokoládová poleva 15

200 g čokolády, 6 polévkových lžic vody, 3 polévkové lžíce šlehakčy (30%), lžička másla.
Čokoládu rozpustit nad párou, přidat 6 lžic vody, nechat rozpustit a po rozpuštění přidat šlehačku. Promíchat a přidat lžičku rozpuštěného másla. Polévat, až směs trochu zchládne.

Zdroj: Artmama.cz

Čokoládová poleva 16

200 g čokolády, 250 ml šlehačky
Čokoládu nechat rozpustit ve šlehačce, nechat převřít, za stálého míchání nechat vychladnout a pak použít...


Čokoládová poleva 17

- 1 čokoláda na vaření, ztužený tuk, pár lžic mléka
- 1 čokoláda na vaření, ztužený tuk, trocha Salka
- 1 čokoláda na vaření, ztužený tuk a zakysaná smetana - celá. Může se trochu přisladit. Poleva zůstává vláčná (dobré na dorty a řezy)

Zdroj: Rodina.cz

Čokoládová poleva 18 - zvaná Čokoládový ganache

500 ml šlehačky, 450 g rozlámané čokolády středně sladké.
Někdo dává vysokokakaovoprocentní, jako třeba Lindt.

Jednoduše - v kastrolku přivést k varu šlehačku, odstavit z ohně, přidat čokoládu a nechat stát 5 minut. Pak promíchávat metličkou do hladka. Po dobu chladnutí občas promíchat.

Čokoládová poleva - vhodná na polévání pohárů a palačinek.


Hersheys čokoládová poleva:

1/2 šálku kakaa, 1 šálek cukru (krupice), 1 šálek vody, 1 kávová lžička vanilky, špetka soli.
V rendlíku smícháme kakao, cukr a sůl. Přilijeme vodu, smíchám, přivedeme do varu, vaříme minutu.
Čas je důležité pohlídat.
Odstavíme z ohně a po úplném vychlazení přimícháme vanilku. (Jen nevím, jestli to má být opravdu vanilka, tedy drcená, nebo spíš vanilkový cukr? Možná by nebylo špatné přidat místo toho pár kapek vanilkové tresti.)


Tekutá čokoládová poleva:

1/4 l vody, 200 g cukru krupice, 1/4 l mléka, 50 g kakaa holandského typu, 1/2 balíčku kakaového nebo čokoládového pudinku (20 g)

Svařit vodu s cukrem, dobře promíchat kakao s pudinkem, aby v kakau nebyly hrudky a rozmíchat v mléce. Potom zavařit do rozvařeného cukru a povařit do zhoustnutí - asi 5 minut. Po vychladnutí dát do sklenice s uzávěrem a skladovat v chladničce.



Foto čokolády z Vaření.cz, Toprecepty.cz, Recepty.cz., Labužník.com, Chytrazena.cz


Můj tip:

vynechat cukr (aspoň u rozpouštěných čokolád, cukroví je sladké dost) a přidat kapku rumu nebo hořkomandlové tresti. Je to lepší!

 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Ježurka Ježurka | Web | 18. prosince 2012 v 13:33 | Reagovat

No Vendy, Ty ses rozjela s těmi polevami! Ale proč ne? Já jich mám taky víc a stejně nakonec dělám pořád stejnou a nebo jsem letos zkusila přímo polevu extra tmavou od Dr. Oetkera a byla super! Tak ať Ti už všechno vyjde! :-D

2 VendyW VendyW | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 13:47 | Reagovat

No to je pěkná nadílka receptů. Já cukr nedávám nikdy, dělám jí z čokolády na vaření a omegy, někdy ještě přisypu kakao. A taky to jde.... :-)

3 pavel pavel | Web | 18. prosince 2012 v 15:38 | Reagovat

Miloval jsem domácí čokoládu do formiček, kterou dělala moje maminka na Vánoce. Pochybuji že podobnou ještě ochutnám.

4 Kane Kane | Web | 18. prosince 2012 v 15:45 | Reagovat

My do toho většinou hodíme hromadu másla, nalámeme čokoládu a necháme rozpustit. Ale ty typy nejsou špatný. :) Někdy to zkusím. :)

Jinak jsem zatím viděla jenom Pýcha a předsudek a doma nemám žádná DVD. :) Díky za ten odkaz. :)

5 Kerria Kerria | Web | 18. prosince 2012 v 15:46 | Reagovat

Teda, to je čokolád. Já používám rozpuštěné kaštany.
A pokud potřebuju větší množství tak rozpustím čokoládu na vaření, někdy ji namíchám i s kaštanama. Když mi zhrudkovatí, tak tu polevu něčím posypu (ořechy, kokos) a ono se to zpraví. :-D

6 Janinka Janinka | Web | 18. prosince 2012 v 15:56 | Reagovat

Mně tedy kaštany vždycky nadělaly paseku, poleva sice mňamózní, ale s hrudkama. Takže jak píše Kerria, nakonec jsem to něčím posypala a bylo to v pohodě :-D.

7 thumbs-up thumbs-up | Web | 18. prosince 2012 v 16:09 | Reagovat

mňaaaam :D to je taká škoda že nikdy nepečiemee.. ach :D
ale riadne veľa je tých polev :D

8 Lauralex Lauralex | Web | 18. prosince 2012 v 16:20 | Reagovat

Čokoládu jsem nikdy nedělala, ale hlavně že chutná, že jo, vzhled už je pak vedlejší. :-D

9 Cielin Cielin | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 16:55 | Reagovat

My doma moc nezdobíme, spíš se mamka soustředí na náplň :-) Zato babička, ta si se vzhledem vyhraje vždycky až až :-D

10 Adelaine Adelaine | Web | 18. prosince 2012 v 17:16 | Reagovat

Čokoládááá.. :D Štěstí, že se s tímhle nemusím "srát". A takových druhhů.

11 Moss Moss | Web | 18. prosince 2012 v 17:25 | Reagovat

Téměř neskutečné kolika způsoby lze čokoládovou polevu provést..

Jelikož minulý rok mi chytlo cukroví, protože jsem na něj zkrátka zapomněl a vzpomněl si, až když jsem cítil divný zápach a ten černý kouř všude A hořící cukroví.. Škoda, že mě už neláká něco si sem tam pro sebe jen tak upéci na ty vánoce.

12 Vesper Vesper | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 18:24 | Reagovat

Mňam :-P

13 Ruža z Moravy Ruža z Moravy | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 18:26 | Reagovat

[3]:Pavle ta není tak těžká: Nad vodní lázni dát rozpustit Iva tuk, pak zamíchat prosátý moučkový cukr smíchaný s kakaem a lžící Solamylu, míchat do hladka, nevařit a pak dát do studenou vodou vypláchnutých formiček. Na čokoládu jsme je mívali zvlášť, nepeklo se v nich. Pak šla dobře vyklopit a byla lesklá. A nedávat náhle zchládnout, jen do chodby na zem a pak chvíli na verandu jsme ji dávali. :-)

14 Tlustjoch Tlustjoch | Web | 18. prosince 2012 v 18:35 | Reagovat

Čekuláda je výborná ve všech formách a podobách!

15 Beatricia Beatricia | Web | 18. prosince 2012 v 18:37 | Reagovat

Zlati, tuto hru s tebou nemohu hrát. Nemám tušení, o čem je tu řeč. :-D  :-D

16 danielinama danielinama | Web | 18. prosince 2012 v 19:19 | Reagovat

To je různých druhů :-D

17 Berry Berry | Web | 18. prosince 2012 v 20:24 | Reagovat

Loni na čokoládový dort jsem čokoládu rozpouštěla ve smetaně na vaření, dobrůtka.

18 Intuice Intuice | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 20:40 | Reagovat

Polevu dělám z čokolády na vaření, Omegy a trošky solamylu.

19 Kvakva Kvakva | Web | 18. prosince 2012 v 20:52 | Reagovat

no ja robím čokoládovú polevu na muffíny tak že nalámem čokoládu na varenie na kocky dám to nad variacu vodu do mysly a nechám to roztopiť s maslom a tým potom polievam muffíny

20 Liliana von der Heide Liliana von der Heide | Web | 18. prosince 2012 v 21:25 | Reagovat

Naštěstí se nám čokoláda pěkně roztopila :-)

21 Čerf Čerf | E-mail | Web | 18. prosince 2012 v 23:28 | Reagovat

Tedy to bych nevěřil, co je variant. Já dělal vždycky jen jednu - podle babiččina receptu a vždycky jsem byl spokojený :-).

22 mengano mengano | E-mail | Web | 19. prosince 2012 v 12:44 | Reagovat

Taky jsem neměla tušení, že existuje tolik receptů na polevu. Některý vyzkouším.

23 Ænag Ænag | E-mail | Web | 19. prosince 2012 v 16:30 | Reagovat

Páni to je ale receptů, ale pro mě je většina dost těžká, jelikož jsem na jakékoli vaření levá. Přenechávám tu radost z čerstvě udělaného jídla jiným:)

24 Robka Robka | E-mail | Web | 19. prosince 2012 v 19:54 | Reagovat

Dělám čokoládovou polevu jednoduše - ve vodní lázni v hrnci rozpustím čokoládu na vaření a přidám kousek másla a trošku vody. Žádná věda. Ale recepty jsou zajímavé a určitě stojí za vyzkoušení.

25 pizlik1 pizlik1 | E-mail | Web | 20. prosince 2012 v 19:53 | Reagovat

[24]: Vodu? A nesrazí se?

26 Robka Robka | E-mail | Web | 20. prosince 2012 v 21:17 | Reagovat

[25]: Ne, nesrazí. Dělám to tak pravidelně a ještě se mi nezdrcla.

27 Gurmanky M.N Gurmanky M.N | 21. prosince 2012 v 17:00 | Reagovat

tak jestli můžu, musíš jí dělat ve vodní lázni ( do velkého hrnce dáš vařit vodu,  do něj vložíš menší c čokoládou, a trošičkou másla, normálně rozpustíš, občas s tím míchneš, naleješ na dort. Já na nich nikdy nic složitého nevymýšlela :)

28 hyhlice hyhlice | 4. května 2013 v 15:59 | Reagovat

Poleva číslo 12 je velice snadná, rychlá, žádné míchání nad párou, nesráží se, při krájení dortu se neláme a přitom není kašovitá, vždycky se povede a je moc dobrá. Už léta nedělám jinou.

29 Maruška Maruška | E-mail | 9. listopadu 2013 v 19:01 | Reagovat

Jestli mohu poradit moji čokoládu:

čokoládu na vaření rozlámu na kostičky a dám do porcelánové misky,přidám podle oka
tak asi lžíci másla nebo Ivy a dám do mikrovlnky,jen na chvilku musí se to hlídat,promíchám lžičkou a vrátím znovu do mikrovlnky tak to dělám do rozpuštění,pokud je to husté přidám ještě kousek másla,musí se pěkně čokoláda spojit s máslem či Ivou/musíte si to vychytat/, pak přidám podle toho jak ji chci mít hustou zakysanou smetanu.Je to opravdu dobrá poleva na dorty či rolády,pěkně se maže a je vláčná -nepraská.Jinou bych již nedělala.Ať vám chutná. :-)  :-)

30 Vendy Vendy | Web | 9. listopadu 2013 v 19:07 | Reagovat

[29]: Maruškod, děkuji za tip! Určitě se někomu bude hodit (já bohužel nemám mikrovlnku, takže zůstávám u klasiky, ale tu vychytávku s kysanou smetanou vyzkouším.) :-)

31 Maruška Maruška | E-mail | 9. listopadu 2013 v 19:15 | Reagovat

Vendy určitě to vyzkoušej, tuto čokoládu dělám již nejméně 5 roků a to peču pro celou rodinu dorty k narozeninám a jiné dobrůtky  k různým svátečním příležitostem.Jen bych podotkla že až tam budeš dávat tu zakysanou smetanu tak je to třeba řádně promíchávat a dávat po lžičkách,nepřijde tam určitě celá však poznáš jak se to bude jevit.Na zákusky
myslím třebas linecké atd. se to nehodí tam je třeba aby byla poleva tvrdá. ;-)

32 Vendy Vendy | Web | 9. listopadu 2013 v 19:31 | Reagovat

[31]: Mně se zatím osvědčil kokosový olej, on je sice hodně drahý, ale zase na jednu čokoládu dám třeba dvě lžičky, krásně to zjemní a lehce navoní. To postupné dávkování s kysanou smetanou si zapamatuji, asi to bude dobré třeba na polití moučníku, řezy, dort nebo tak něco? :-)

33 Maruška Maruška | 9. listopadu 2013 v 19:39 | Reagovat

Přesně tak,pouze na tyto velké tvary,lehce se roztírá a neláme se,mám však dost problém protože jsem mlsná a pořád ochutnávám,musím toho proto dělat trochu víc aby na ten moučník vůbec něco zbylo,je to totiž moc dobré. :-)

34 Astheart Astheart | E-mail | 5. dubna 2014 v 21:43 | Reagovat

Stačí vmíchat kelímek kysané smetany do rozpuštěné čokolády na vaření. Je to lahodné a měkkoučké, skoro jako krém. Dělám na perník z plechu a skoro všechny kakaové řezy. :-)

35 Vendy Vendy | 6. dubna 2014 v 8:29 | Reagovat

[33]:[34]:- děkuji za radu! :-)

36 Williams Williams | Web | 13. června 2014 v 16:22 | Reagovat

Dobrůtka dobrůdka ta čokoláda :)

37 tálinka tálinka | 7. července 2014 v 20:45 | Reagovat

:-)  :-P

38 jana jana | 9. prosince 2014 v 17:06 | Reagovat

Ahoj, nevíte co koupit svým blízkým? Na webu www.goufigi.cz Vám poradí. :-)

39 Něco na tom bude Něco na tom bude | 19. prosince 2014 v 20:46 | Reagovat

Zajímavé, doporučuji pročíst odkaz http://albafos.blog.cz

40 Wendy Wendy | Web | 19. ledna 2015 v 15:15 | Reagovat

To vypadá moc dobře, vyzkouším. :-)  :-)

41 Lenka Lenka | E-mail | 2. dubna 2015 v 11:53 | Reagovat

Super :-).Je to vyborne, lebo je vela ludi co maju alergie a vo vecsine cokolad na varenie su moznosti kontaminacie, stop po orechoch a soji :-(.  A ked pecieme aj pre alergikov treba im dat tiez nieco chutne :-) . Vyborna zbierka receptov. Ja osobne pouzivam ten pod cislom 6

42 Janička Janička | 8. prosince 2015 v 9:11 | Reagovat

Ahoj holky,
musím se podělit o nejúžasnější video - nejromantičtější požádání o ruku v kině. Je to nejlepší video, které jsem kdy viděla.
To musíte vidět. Odkaz zde:

https://www.youtube.com/watch?v=11v5dQzUyZg&index=1&list=PL3ht8uelp-gqO_tRQ_cSGwS_sipcyJo6-

PS: Pokud chcete aby se vám také něco takového splnilo, pošli to minimálně 5 lidem. Já rozdhodně sdílím :-*

43 Marcelka Marcelka | Web | 10. prosince 2015 v 16:53 | Reagovat

Čokolády se u nas nemůžou nabažit :D

44 Vlasta Vlasta | Web | 13. prosince 2015 v 21:07 | Reagovat

Sám to dělat nebudu, ale podle fotek to vypadá chutně musím doporučit mamce,aby si to přečetla

45 Martina Martina | Web | 14. prosince 2015 v 15:23 | Reagovat

Tak já už mám cukroví napečené a aktuálně vyrábím vánoční ozdoby - sepsala jsem i článek. Kdo by chtěl určitě můžete taky zkusit něco vyrobit není to nic těžkého. Článek zde - http://www.nabytek-cernymost.cz/rucne-delane-vanocni-dekorace/

46 fitnees fitnees | Web | 26. března 2016 v 17:16 | Reagovat

Tak aj my už máme napecene no niekedy nabudúce to vyskusam-ale samozrejme s malými obmenami-aby to bolo zdravšie.

Vidno,že ťa to baví tak dobrú chuť;) :)

47 Bohumila Bohumila | E-mail | 17. srpna 2016 v 9:22 | Reagovat
48 Anetka Anetka | E-mail | Web | 19. října 2016 v 19:46 | Reagovat

Čokoládu je dobré rozpustit ve vodní lázni. Já si uvařím vodu v konvici, je to daleko rychlejší. Rychlovarné konvice jsou super http://rychlovarne-konvice.cz/

49 Mirana Mirana | Web | 13. listopadu 2016 v 10:32 | Reagovat

My necháme rozpustit trochu másla a do toho dáme nalámanou čokoládu, je jednoduchá a výborná a pokud ji budete hlídat, nemůžete nic zkazit ;-)

50 Viboteeld Viboteeld | E-mail | Web | 11. října 2017 v 10:49 | Reagovat

Found a lump under my armpit. Initially it was small. The pain was not felt. Now rub and growing. My friends like do not. Recently found out that it can be severe disease. But most likely, obviously fatty lump. Found clear information about this lump. Now I'm not afraid of bad diagnosis. Everything is clear and detail is written down to the smallest detail.
Many have problems with the armpits. There are a lot of viruses. Then formed balls. They can be painful, but not always. It is better to know in advance about this problem. Then there will be no fear of horror. Good, that now I understand this.
<a href=http://armpit.info/a-painful-lump-in-the-armpit>lump under armpit hurts</a>

51 Zomomease Zomomease | E-mail | Web | 26. listopadu 2017 v 18:05 | Reagovat

The general condition of each person formed from the set conditions, among which health. Kinds health presented difficult system, on which not only common well-being depend, but also ability to work of the organism.

No chance unravel and explore health, types health, and also others  components of the healthy strong organism, if in detail not go into the next concept. Thus, the health of a person, to date, is called standard and stable psychosomatic state of the individual.
<a href=http://aboutdiseases.50r.in/tooth-extraction-recovery>recovery time for tooth extraction</a>

52 KIRAHaft KIRAHaft | E-mail | Web | 13. července 2018 v 0:52 | Reagovat

To determine internal swelling is difficult enough, therefore, consequently, they influence the body for a long time, which threatens the normal fetus. Fluids are dangerous because they break blood circulation. Similar situation leads to the strengthening of negative tendencies feeding and the breath baby, created hypoxia.
Fighting such a pathology should be done with the help of correction feeding and special exercises so that water does not stay tissues. If the woman is resting, then under the feet preferably put a cushion or pillow to improve the blood circulation of tired legs. Do not long time to sit or stand, as this leads to stagnation in the body. It is recommended that the knee-elbow position several times a day in order to increase blood flow.
<a href=http://pregnancyplus.info/>pregnancyplus.info</a>

53 Kuldows Kuldows | E-mail | Web | 14. srpna 2018 v 2:35 | Reagovat

Lump armpit brings discomfort, aches. to Carry trip in the hospital is not appropriate. Bulge under the muscle cavity may turn out to be cancer disease. But most often it is consequences excessive use deodorants, violation conditions personal hygiene, increased sweating. Redness triggers a close blouse, infected razor-affiliation, the virus.
<a href=http://armpit.info/the-whole-truth-about-the-painless-lump-in-armpit>sore lump under armpit</a>  
Pain under the arm, inflammation, lump becoming warm? This is the ulcer that should should, then take antibiotics. first stage treat solutions, anti-inflammatory medicines. When the ailment is started, shown surgical procedure.

54 Dogjew Dogjew | E-mail | Web | 3. května 2019 v 23:47 | Reagovat

Working abroad as a Dental Hygienist. The IFDH has compiled a database for Hygienists that are looking for information on working in some of the member  
http://drezden.pp.ua/page/how-long-is-a-dogs-gestation/

55 MoniaM MoniaM | E-mail | 27. ledna 2020 v 19:37 | Reagovat

Neco pro chlapce, potkejte divky z oblasti; http://girlssnapshots.com

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama